Even voorstellen Brent, eigenaar Web Rabbitz


Ik ben Brent Verkerk eigenaar van Web Rabbitz en initatiefnemer van SK/WRKS. Web Rabbitz is ruim 11 jaar actief op het gebied van webontwikkeling en IT-oplossingen. Denk hierbij aan het maken van websites en webshops én meedenken bij IT met één vast aanspreekpunt voor al je vragen met eerlijke en duidelijke antwoorden.

DSC02098

Web Rabbitz maakt een website die past bij jouw organisatie

Wij maken een website die past bij jouw organisatie, die de vertaalslag maakt van jouw dienst of product naar het internet. Dit doen wij door goed te kijken waar de behoeften van jouw klant liggen en dit vervolgens te vertalen naar jouw oplossingen.

IT oplossingen en ondersteuning in Jip en Janneke taal. Wij zijn graag jouw gids, we maken het inzichtelijk en behapbaar. We maken je bewust van jouw digitale wereld en van de vragen/onzekerheden maken wij feiten die makkelijk uit te leggen zijn. Vervolgens, doen we er alles aan je (cloud) omgeving nog overzichtelijker te maken. We maken het veilig, we zorgen dat het betrouwbaar is en beheersbaar.

Web Rabbitz gebruiker bij SK/WRKS

Met onze zoektocht naar een inspirerende werkplek in Waddinxveen kwamen wij uit bij SK/WRKS. SK/WRKS is namelijk méér dan een werkplek, het is een ontmoetingsplek voor ondernemers en heeft een motiverende sfeer waar kansen en mogelijkheden met elkaar worden gedeeld en het ontspannende praatje bij de koffieautomaat er is. Bij SK/WRKS wordt er ondernomen! Web Rabbitz past perfect in deze inspirerende omgeving en hoopt ook andere ondernemers bij SK/WRKS te kunnen inspireren met haar kennis.

Contactgegevens Web Rabbitz

Passage 240
2741 GS Waddinxveen
0172 240 594
web@rabbitz.nl
webrabbitz.nl

Een week jouw flexplek proberen?


Wil jij de hotspot voor flexwerkers in Waddinxveen een keer proberen? Wacht niet langer.

Meld je aan voor een try-out!

Artikelen

Week van de Werkstress van 16 t/m 20 november 2020

Te veel stress op het werk kan leiden tot mentale overspannenheid. Het is een van de meest voorkomende beroepsziekten. In de maand november besteden wij extra aandacht aan de burn-out.