Even voorstellen Niels van Arkel


Ik ben Niels van Arkel, eigenaar van Niels van Arkel. Hierin ben ik als zelfstandig ondernemer actief bij verschillende opdrachtgevers. Als opgeleid journalist heb ik een aantal opdrachtgevers waarvoor ik journalistieke producties schrijf, bijvoorbeeld voor Villamedia (het vakblad voor de journalist).

Niels van ArkelOok vervul ik een aantal functies op het gebied van tekstschrijven en ben ik bij wat opdrachtgevers als design-specialist actief. Natuurlijk ben ik ook altijd beschikbaar om uw klus met beide handen aan te pakken!

Na al eens gehoord te hebben van SK WRKS heb ik in het najaar van 2019 de eerste gesprekken gevoerd. Na lang twijfelen en een coronacrisis heb ik in oktober van 2020 mijn intrede gedaan in het prachtige SK WRKS. Je komt in aanraking met andere - en in mijn geval ook veel ervarenere - zelfstandig ondernemers, waarbij je de kans en de mogelijkheden krijgt elkaar aan te vullen. De kantoorfunctie van SK WRKS, waarbij je elkaar aan de koffieautomaat en tijdens de lunch treft, is nergens anders in Waddinxveen op deze schaal te vinden. Dat je daarna niet in de trein, maar lekker met de fiets naar huis kan, is dan al helemaal een cadeautje.

nielsvanarkel.nl

Een week jouw flexplek proberen?


Wil jij de hotspot voor flexwerkers in Waddinxveen een keer proberen? Wacht niet langer.

Meld je aan voor een try-out!

Artikelen

Eigen kantoorruimte in Waddinxveen huren c.a. 12 – 15M2

Wil je een eigen kantoorruimte of heb je meerdere medewerkers met wie je samen in een kleine kantoorruimte wilt werken? Dat kan bij SK/WRKS in Waddinxveen. Wij bieden een kleine afsluitbare kantoorruimte waar je gebruik kan maken van de gezamenlijke faciliteiten zoals een goede internetverbinding, vergaderruimte, pantry en het praatje met een andere professional.

Even voorstellen Brent, eigenaar Web Rabbitz

Ik ben Brent Verkerk eigenaar van Web Rabbitz en initatiefnemer van SK/WRKS. Web Rabbitz is ruim 11 jaar actief op het gebied van webontwikkeling en IT-oplossingen. Denk hierbij aan het maken van websites en webshops én meedenken bij IT met één vast aanspreekpunt voor al je vragen met eerlijke en duidelijke antwoorden.

Even voorstellen Caroline Hertog, Budgetcoach Waddinxveen

Ondernemen om een verschil te maken. Dat wilde ik en dat is wat ik nu doe! Ik ben Caroline Hertog, zelfstandig en gecertificeerd budgetcoach en eigenaar van Budgetcoach Waddinxveen. Ik help zelfstandig ondernemers en gezinnen om effectiever en beter met hun geld om te gaan, zodat ze rust en vertrouwen in de toekomst krijgen.

Week van de Werkstress van 16 t/m 20 november 2020

Te veel stress op het werk kan leiden tot mentale overspannenheid. Het is een van de meest voorkomende beroepsziekten. In de maand november besteden wij extra aandacht aan de burn-out.