Eigen kantoorruimte in Waddinxveen huren c.a. 12 – 15M2


Wil je een eigen kantoorruimte of heb je meerdere medewerkers met wie je samen in een kleine kantoorruimte wilt werken? Dat kan bij SK/WRKS in Waddinxveen. Wij bieden een kleine afsluitbare kantoorruimte waar je gebruik kan maken van de gezamenlijke faciliteiten zoals een goede internetverbinding, vergaderruimte, pantry en het praatje met een andere professional.

Daarbij is het kantoor in Waddinxveen goed bereikbaar met het OV en is er voldoende gratis parkeerruimte voor bezoekers of collega’s. De beschikbare kantoorruimte in Waddinxveen is c.a. 12 – 15 M2. Wil je de ruimte een keer bezoeken en proberen? Neem direct contact met ons op via de mail of bel 06-39773988.

Maandelijkse kosten voor deze ruimte zijn € 265,- per maand incl. facilitaire diensten:

  • Koffie thee
  • Gebruik pantry
  • Internetverbinding
  • Fair-use gebruik vergaderruimte
  • Schoonmaakkosten

Een week jouw flexplek proberen?


Wil jij de hotspot voor flexwerkers in Waddinxveen een keer proberen? Wacht niet langer.

Meld je aan voor een try-out!

Artikelen

Week van de Werkstress van 16 t/m 20 november 2020

Te veel stress op het werk kan leiden tot mentale overspannenheid. Het is een van de meest voorkomende beroepsziekten. In de maand november besteden wij extra aandacht aan de burn-out.

Even voorstellen Brent, eigenaar Web Rabbitz

Ik ben Brent Verkerk eigenaar van Web Rabbitz en initatiefnemer van SK/WRKS. Web Rabbitz is ruim 11 jaar actief op het gebied van webontwikkeling en IT-oplossingen. Denk hierbij aan het maken van websites en webshops én meedenken bij IT met één vast aanspreekpunt voor al je vragen met eerlijke en duidelijke antwoorden.

Even voorstellen Caroline Hertog, Budgetcoach Waddinxveen

Ondernemen om een verschil te maken. Dat wilde ik en dat is wat ik nu doe! Ik ben Caroline Hertog, zelfstandig en gecertificeerd budgetcoach en eigenaar van Budgetcoach Waddinxveen. Ik help zelfstandig ondernemers en gezinnen om effectiever en beter met hun geld om te gaan, zodat ze rust en vertrouwen in de toekomst krijgen.

Even voorstellen Niels van Arkel

Ik ben Niels van Arkel, eigenaar van Niels van Arkel. Hierin ben ik als zelfstandig ondernemer actief bij verschillende opdrachtgevers. Als opgeleid journalist heb ik een aantal opdrachtgevers waarvoor ik journalistieke producties schrijf, bijvoorbeeld voor Villamedia (het vakblad voor de journalist).