Even voorstellen Caroline Hertog, Budgetcoach Waddinxveen


Ondernemen om een verschil te maken. Dat wilde ik en dat is wat ik nu doe! Ik ben Caroline Hertog, zelfstandig en gecertificeerd budgetcoach en eigenaar van Budgetcoach Waddinxveen. Ik help zelfstandig ondernemers en gezinnen om effectiever en beter met hun geld om te gaan, zodat ze rust en vertrouwen in de toekomst krijgen.

Budgetcoach Waddinxveen, Caroline HertogGeldzorgen en schulden hebben een enorme impact op mensen en hun gezin. In actie komen, is daarom belangrijk. Wat kan en moet er anders? Om met Einstein te spreken “Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”.

Bij de begeleiding maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven met financiële administratie, HR en loonadministratie. Ik ben optimistisch, oplossingsgericht en nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar wie jij bent. Wat voor jou belangrijk is. Samen vinden we jouw manier om je financiële doel te bereiken. Financiële rust krijg je door je inkomsten en uitgaven in balans te brengen. Door voor jou goede financiële keuzes te maken. Door effectiever met je geld om te gaan. Stap voor stap neem ik mijn klant mee in dat proces.

Door grip op je geld, krijg je grip op je leven!

Nieuwsgierig? Kijk op www.budgetcoachwaddinxveen.nl of neem contact op.

SK WRKS is voor mij verbonden met Brent Verkerk. Brent heeft de website voor Budgetcoach Waddinxveen gebouwd en onderhoudt deze naar volle tevredenheid. Hij denkt met me mee, spoort me aan en remt me af. Afhankelijk van de situatie :).

Als zzp-er is het heerlijk om af en toe collega’s om je heen te hebben. Te kunnen sparren en een werkplek te hebben om heen te gaan. En heb je afspraken met klanten? Geen probleem SK WRKS heeft vergaderruimtes.

Een week jouw flexplek proberen?


Wil jij de hotspot voor flexwerkers in Waddinxveen een keer proberen? Wacht niet langer.

Meld je aan voor een try-out!

Artikelen

Week van de Werkstress van 16 t/m 20 november 2020

Te veel stress op het werk kan leiden tot mentale overspannenheid. Het is een van de meest voorkomende beroepsziekten. In de maand november besteden wij extra aandacht aan de burn-out.

Eigen kantoorruimte in Waddinxveen huren c.a. 12 – 15M2

Wil je een eigen kantoorruimte of heb je meerdere medewerkers met wie je samen in een kleine kantoorruimte wilt werken? Dat kan bij SK/WRKS in Waddinxveen. Wij bieden een kleine afsluitbare kantoorruimte waar je gebruik kan maken van de gezamenlijke faciliteiten zoals een goede internetverbinding, vergaderruimte, pantry en het praatje met een andere professional.

Even voorstellen Niels van Arkel

Ik ben Niels van Arkel, eigenaar van Niels van Arkel. Hierin ben ik als zelfstandig ondernemer actief bij verschillende opdrachtgevers. Als opgeleid journalist heb ik een aantal opdrachtgevers waarvoor ik journalistieke producties schrijf, bijvoorbeeld voor Villamedia (het vakblad voor de journalist).

Even voorstellen Brent, eigenaar Web Rabbitz

Ik ben Brent Verkerk eigenaar van Web Rabbitz en initatiefnemer van SK/WRKS. Web Rabbitz is ruim 11 jaar actief op het gebied van webontwikkeling en IT-oplossingen. Denk hierbij aan het maken van websites en webshops én meedenken bij IT met één vast aanspreekpunt voor al je vragen met eerlijke en duidelijke antwoorden.